Parallax-block1

Insigne

       Din punct de vedere tehnic si cronologic se porneste cu executarea designului,  de catre un arhitect specializat in design de produs, apoi proiectarea pe calculator a desenelor vectoriale, executia prototipului CAD CAM cu masini cu comanda numerica CNC ROUTTER, sau cu imprimanta 3D si finalizand cu personalizarea acestora folosind diferite metode si utilaje, in functie de solicitarile clientilor.
      Insignele turnate sunt realizate din alama, zamac,  aluminiu sau chiar din aur, sau argint, in functie de cerintele  clientului.Insignele pot avea contur simplu (patrat, rotund sau oval) sau atipic, ce urmeaza indeaproape forma elementului grafic ales.Prin turnare se pot realiza insigne cu design complex si dimensiuni reduse, la calitate maxima, cum  ar fi  stemele institutiilor publice, de exemplu.
      Paleta de culori este foarte diversificata, pornind de la auriu, argintiu, la alte nuante metalice sau culori clasice, pana la combinatii sofisticate de culori, cu sau fara emailare. Prinderea se poate face folosind  sistemul cu un  pin, cu doi pini, sau cu ac de siguranta special.